Op de Donateursdag op zaterdag 15 oktober overhandigde onze nieuwe voorzitter Jaap Wolters van de Vrienden een cheque aan de KNRM-Eemshaven.

De KNRM berichtte daarover op haar Facebook:

Uitreiking cheque door st. Vrienden van Rottumeroog en Rottumerplaat.
Afgelopen zaterdag waren we uitgenodigd om tijdens de donateursdag van Stichting Vrienden van Rottumeroog en Rottumerplaat een cheque van €500,- in ontvangst te nemen.
De stichting verkocht onlangs alle oude borden die op Rottums stonden en de opbrengst van deze actie werd zaterdag aan ons als KNRM Eemshaven geschonken.
We zijn ontzettend blij met deze schenking waarmee de aanschaf van een nieuw overlevingspak voor een van onze nieuwe aspirant-opstappers deels bekostigd kan worden!
Drie van onze nieuwe bemanningsleden hopen binnenkort hun eigen, helemaal op maat gemaakt overlevingspak te ontvangen. De aanschaf van een overlevingspak met toebehoren kost ruim €2000,- dus kunnen we elke donatie of schenking goed gebruiken!
Stichting Vrienden van Rottumeroog en Rottumerplaat hartelijk dank voor jullie fantastische bijdrage! Mede dankzij jullie kan Kees zijn werk als vrijwillig bemanningslid aan boord van onze reddingboot ‘Jan en Titia Visser’ veilig uitoefenen!